Ukens utvikler: Magnus Sigvartsen

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss. Denne uken er det Magnus Sigvartsen du kan lese mer om.

Hvordan begynte du med koding?
Jeg har vært interessert og holdt på med PC helt siden jeg var liten. For tre år siden begynte jeg på spillteknologi og simulering ved Høgskolen i Innlandet. Jeg ble faktisk tipset om å begynne med koding av en kamerat som allerede jobbet i Novacare.

Hva synes du er mest spennende akkurat nå?
For meg er det aller meste nytt og spennende! Jeg ble ferdig med bachelorgraden min i vår og Novacare er min første jobb etter studiene. Jeg setter meg fremdeles inn i .Net og Episerver, og syns det er veldig spennende.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare? Læringskurven er bratt hos Novacare. Det mest utfordrende jeg har gjort så langt må være å jobbe med en ny søkemodul for en kundes intranett. Her har jeg implementert elasticsearch sammen med min kollega Jørgen. Vi satte også opp selve siden hvor søkeresultatene dukker opp. Mye nytt for oss begge, så det var en morsom utfordring.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Det går mye i film og tv-serier, men også litt gaming. Jeg bor i Eidsvoll og liker å gå på tur i nærområdet, både på små topper og ute i skogen.