Ukens utvikler: Lars Klubbenes

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke fremover kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss, denne uken er det Lars Klubbenes fra Ålesund du kan lese mer om.

Hvordan begynte du med koding?
Jeg har skrudd på PC-er siden jeg var 5 år, men akkurat kodinga kom ikke før jeg begynte på dataingeniør på NTNU. Mitt første møte med koding var å utvikle en app, men etterhvert gikk jeg over til å jobbe på et større prosjekt for et firma i Ålesund.

Hvorfor valgte du å begynne i Novacare?
Det var egentlig faren min som hadde jobbet med Novacare før, og han sa at Kjetil var en bra fyr å jobbe med. I tillegg hadde jeg lagd appen til ResOp, en app som brukes av Novacare, så det ble en naturlig overgang.

Hva synes du er mest spennende akkurat nå?
Akkurat nå synes jeg Azure, Dev Ops og hele den pakken er veldig spennende. Frem til nå har jeg ikke satt meg sånn inn i major-ting enda, men det er veldig mye kult der ute.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare?
Det må ha vært å få en gammel nettside inn i Umbraco. Her har jeg måttet prøve meg fram, siden det er få som bruker Asp.net-sider i Umbraco. Jeg har måtte tenke nytt og ikke bruke så mye av det gamle.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Når jeg ikke jobber liker jeg å gjøre det vanlige – henge med venner og drive med trening. Det blir litt koding her og der, men ikke så mye på fritiden. Jeg liker å få et skille mellom jobb og fritid.