Ukens utvikler: Kenneth Sætereng

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss. Denne uken kan du lese mer om Kenneth Sætereng!

Hvordan begynte du med koding?
Interessen begynte på videregående, hvor jeg hadde et datafag hvor vi lekte oss med Excel. Der lagde vi små kalkulatorer. Etter militæret bestemte jeg meg for å flytte sørover for å gå på skole, hvor jeg begynte på dataingeniør ved Høgskolen i Oslo. Jeg har nå jobbet i ett år som backend-utvikler her i Novacare.

Hva synes du er mest spennende akkurat nå?
Akkurat nå er jeg mest interessert i Azure, .Net og Core 3.0. Selv om jeg ikke får jobbet så mye med det på jobb, leser jeg så mye jeg kan om det når jeg har tid til overs. Nettsidene jeg følger mest med på er Build Azure og The Visual Studio Blog.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare?
Det mest utfordrende har vært å jobbe for en kunde hvor jeg måtte sette meg inn i flere komplekse løsninger. Det er et veldig spennende prosjekt, hvor vi har tatt over en gammel løsning og fått i oppgave å løfte det opp i skyen.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Når jeg ikke jobber så liker jeg å danse. Sammen med kona mi underviser vi og konkurrerer i West Coast Swing, en moderne pardans som opprinnelig kommer fra USA. En gang i måneden reiser vi på danseeventer rundt om i Europa.