Ukens utvikler: Jørgen Ringstad

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss. Denne uken er det Jørgen Ringstad som er ukens utvikler.

Hvordan begynte du med koding?
Jeg har alltid vært interessert i data og IT, og begynte allerede da jeg var liten å bygge mine egne PC-er. Jeg hadde litt programmeringsfag på VGS, uten at jeg fikk så mye ut av det. Det var først da jeg begynte på dataingeniør på Høgskolen i Østfold, at jeg fant ut at det var koding jeg ville holde på med, og da spesielt backend. Jeg ble ferdig med bacheloren i vår, og Novacare er min første jobb etter studiene.

Hva synes du er mest spennende akkurat nå?
Jeg følger med på det aller meste innenfor teknologi, men har sjelden tid til å sette meg inn i alt. Bacheloroppgaven min handlet om bildebehandling og maskinlæring, så det synes jeg er spesielt kult å følge med på. C#, .Net og Episerver er også veldig spennende å sette seg inn i.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare?
Overgangen fra studietilværelsen til å jobbe som utvikler har vært utfordrende, da det hele tiden dukker opp noe nytt. Det er også nytt for meg å jobbe som konsulent, og siden alt er nytt kan det til tider føles litt overveldende. Dette blir nok bedre etterhvert.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Når jeg ikke jobber liker jeg å gjøre mye forskjellig. Alt fra å henge med venner og samboeren min og hunden vår, til å se på film og trene. Jeg er også glad i å lese bøker og prøver å få lest så mye som mulig. Det hender at jeg bruker litt tid på koding også, mest for å sette meg inn i ting som er spennende og øve på ting som er komplisert.