Ukens utvikler: Eric Stenseth

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke fremover kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss, og denne uken er det Eric Stenseth du kan lese mer om.

Hvordan begynte du med koding?
Det hele startet fordi jeg spilte mye dataspill og brukte mye av tiden min på det. Jeg fant ut at det gikk an å gjøre starttiden på maskinen raskere, og begynte å leke meg med config-filer. Da det ble tid for å studere tok jeg programmeringslinja på den politekniske høyskolen, det som i dag er blitt Westerdals.

Hvorfor valgte du å begynne i Novacare?
Kjetil headhunta meg! Jeg hadde jobba 10 år i betalingsbransjen med nettbutikker og nettbank, og kjente at tiden var klar for å prøve noe nytt. Etter en kaffe med Kjetil var jeg solgt.

Hva syns du er mest spennende akkurat nå?
Det jeg hadde jobbet mest med før jeg begynte her var .Net core, og det syns jeg fremdeles er spennende. Jeg syns også fullstack-konseptet er gøy – det å både kunne frontend og backend. Selv er jeg backender, men ønsker på sikt å bli fullstacker.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare?
Det mest utfordrende jeg har gjort er å få Azure DevOps til å funke med custom On-premise deploys. Dette går ut på å flytte hele utrullingsmekanismen fra et system over til Azure DevOps, som igjen dytter ting opp til skyen. Her var det virkelig utfordrende med tanke på å få det til å fungere på kundens eksisterende servere.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Når jeg ikke jobber så liker jeg å game, og akkurat nå spiller jeg WoW classic igjen. På fritiden liker jeg å gjøre ting som distraherer meg fra programmering, som å se på film og tv-serier. Jeg er også veldig glad i nye opplevelser.