Ukens Utvikler: Ane Min Garnaas

Novacare presenterer ukens utvikler! Hver uke fremover kan du bli bedre kjent med de som jobber hos oss, og den siste du kan lese om i 2019 er Ane Min Garnaas.

Hvordan begynte du med koding?
Jeg studerte Datateknikk på NTNU i Trondheim, og det var der jeg først ble introdusert for koding. Jeg kunne ingenting fra før, men jeg har alltid likt logikk og det å løse problemer. Tidligere har jeg jobbet med support og installering, men det har gradvis blitt mer og mer koding, og nå jobber jeg mest med frontend.

Hvorfor valgte du å begynne å jobbe i Novacare?
Det var litt tilfeldig, Kjetil tok kontakt med meg fordi jeg hadde blitt nevnt av noen andre i et intervju. Jeg kjente til søsterselskapet Epinova fra før, og ble nysgjerrig på hva Novacare var for noe. Jeg trives i Novacare på grunn av den flate strukturen, og ikke minst folkene og det gode miljøet har mye å si.

Hva er mest spennende akkurat nå? Akkurat nå synes jeg universell utforming er interessant og definitivt noe jeg kan bli bedre på! Jeg synes også det er greit å ha et innblikk i både frontend og backend – men jeg satser ikke på å bli fullstacker.

Hva er det mest utfordrende du har gjort i Novacare?
Nå må jeg tenke meg litt om... Det har vært uvant å komme inn i en konsulentjobb, da jeg ikke har jobbet som det tidligere. Det som har vært mest utfordrende har vært å rådgi kunder.

Hva liker du å gjøre når du ikke jobber?
Bortsett fra å være sammen med venner, spiller jeg fiolin og klatrer på fritiden.