Tomas Hensrud Gulla er ny Episerver MVP

Tomas Hensrud Gulla (i midten) sammen med Espen Børsum og Steve Celius fra Episerver.

Episerver Most Valued Professionals (EMVP) er en utmerkelse som blir gitt til de som er med på å bidra til det globale Episerver-samfunnet. Vi i Novacare er spesielt stolt over at Tomas Hensrud Gulla, har fått denne utmerkelsen. Han har jobbet med Episerver siden 2010 og har det siste året utmerket seg i miljøet, ikke bare i Norge men også på verdensbasis.

Utmerkelsen gis til de som deler inspirasjon, kunnskap og hjelp om Episerver. Dette kan enten være gjennom foredrag, bidra på diskusjonsforum, skrive blogginnlegg eller utvikle nye moduler og funksjonalitet i Episerver-universet – til glede for andre utviklere og brukere dere ute. Denne kunnskapsutvekslingen er spesielt viktig for Episerver, og gjennom EMVP-ene blir kunnskap om Episerver kommunisert og overlevert til alle som knytter seg til plattformen. Tidligere har Episerver blitt beskrevet som et CMS – et system for å håndtere innhold for web. I det siste har fokuset endret seg fra CMS til Customer-Centric Digital Experience Platform.

I dag er det 58 personer på verdensbasis og kun 4 i Norge, som innehar denne utmerkelsen. Blant EMVP-ene finner vi også Arild Henrichsen og Linus Ekström fra søsterselskapet vårt, Epinova. Medlemmene av denne svært eksklusive gruppen av utviklere får informasjon om nye lanseringer, funksjonalitet og roadmap’s før andre får slik tilgang, og de fungerer også som testpersoner for nye muligheter og beta-programmer.

Vi er veldig stolte av Tomas sin innsats, som også gir selskapet vårt enda dypere tilgang inn i Episerver-universet.