kode24 podcast-chat del 1

Velkommen til lanseringsposten av hele verdens kode24-timen-podcast-chat! Endelig skal du få personlig og fri tilgang til å snakke med dine favoritt-podkast-verter 24/7. Eller snakke med episodene i alle fall.

TL;DR
Chat med podcasten kode24-timen her:
https://kode24chat.novacare.no/

Podcast er jo i utgangspunktet et litt håpløst format. Episodene er proppfulle av nyttig informasjon (😏), men etter at du har hørt en episode så finner du jo aldri tilbake til den informasjonen, med mindre du vil skippe gjennom alle episodene på jakt etter svaret på hvordan cottage cheese ble oppfunnet.

Det er også rundt 70 millioner døve mennesker på kloden som aldri har hatt tilgang til kode24-timen 😢. Well we say no more!

Så hva er det her for noe og hvordan løser vi disse utfordringene? Jo vi (eller jeg da) har laget en applikasjon der du rett og slett kan chatte med, og stille spørsmål til kode24-timen. Her er noen eksempler:

Dette stemmer faktisk! Jeg har snekret et stellebord av 100% resirkulerbart tremateriale.

For ordens skyld så har jeg ikke lagt ned veldig mye arbeid i å gjøre chatboten perfekt. Den kan lures til å si rarere ting enn den allerede gjør og av og til tar den feil, eller den klarer ikke å svare. Ta den for det den er.

Så kos dere! Eller ikke, jeg vet ikke helt hva man gjør med en kode24-timen-chat, men har dere tilbakemeldinger så kan dere legge det inn i kommentarfeltet her eller sende meg en epost.

Disclaimer/fun-facts

  • Har alle tilgjengelige episoder opp til nr 206. Det er verdt å merke seg at det mangler en hel del episoder fra arkivet. Ingen vet helt hvem som har spist dem opp, men episode 2-5, 8-10 og 19-20 er eksempler på episoder som mangler.
  • Transkripsjon, prosessering og er gjort 99% maskinelt ved hjelp av AI så vær skeptisk, ta alt med en klype salt og ikke stol på noe, men det meste bør være sånn i nærheten av sannheten.
  • Dette er en alfa-versjon så ikke forvent aaaalt for mye.
  • Noe informasjon ble filtrert bort av OpenAI Azure på grunn av seksuelt innhold.
  • Det ble brukt mye mer tid enn jeg egentlig hadde fått lov til av sjefen.
  • Blir tilgjengelig i en periode (Vi får se hvor lenge, når sjefen ser regninga).

Fin.

PS: Lurer du på hvordan jeg gjorde dette? Det beskriver jeg i del to som kommer snart.