5 år, nye ansatte og spennende kunder!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og noen av dere har kanskje allerede startet på ferien. Hos oss er det fortsatt full fart men om en uke eller to vil de fleste av oss også ha tatt fatt på noen velfortjente feriedager.

Full fart og nye ansatte

Halvåret vi har lagt bak oss har vært hektisk – mer enn hektisk – og jeg vet at noen av dere dessverre har merket dette alt for godt når det gjelder vår leveransekapasitet. Vi vet at dette er, og har vært, en utfordring over litt tid nå, og vi gjør alt vi kan for å adressere utfordringen.

Noe av det vi gjør er selvsagt å ansette nye flinke hoder, og så langt i år har vi vært så heldige å få 5 nye medlemmer i teamet vårt. Noen av dere har allerede hatt med dem å gjøre, og noen av dere får møte de i løpet av høsten. For de av dere som ikke har truffet de ennå, møt Lars, Jesper, Ane, Magnus og Jørgen. Hyggelige, flinke og hjelpsomme som de er, kommer dere til å nyte godt av kunnskapen deres fremover.

Også er vi veldig VELDIG fornøyd med å få på plass vår første kvinnelige utvikler!


Nye kunder på plass

Vi har også vært så heldige få noen nye kunder i løpet av årets første 6 måneder. Noen med fokus på Episerver CMS, noen hvor vi jobber mer generelt med digitalisering, innovasjon og skreddersøm, og noen som ønsker å konvertere PHP-baserte nettsteder, til .Net-baserte Umbraco CMS.

Vi gleder oss veldig til å få jobbe enda tettere med både HELP Forsikring, Elkem, Direktoratet for Byggkvalitet og Diabetesforbundet fremover.


Jubilanten!

Novacare er som du vet et ungt selskap. Vi vokser, øker kompetansen vår og inspireres daglig av spennende tanker og konsepter, kunder og samarbeidspartnere.

I april i år fylte vi faktisk 5 år 🥳 og i den anledning tok vi med oss våre bedre halvdeler på en helt magisk tur til Svalbard. Vi tror det går mange år før minnene fra den turen svekkes, og noe vi er veldig takknemlig for å få oppleve sammen. Opplevelser som bygger et enda mer sammensveiset og bedre team – til fordel både for dere og oss.

Vi har også sendt ut en kundeundersøkelse - hvor tilbakemeldingene blir tatt på største alvor, spilt bowling, hatt fagsamlinger, lekt på ski, jobbet beinhardt og hatt det gøy. Det tenker vi å fortsette med, og vi håper du som Novacare-kunde skal merke effekten av det utover høsten.

Kjære kunde, samarbeidspartner og venner forøvrig; nyt ferien!

Hilsen alle oss i NOVACARE 🌻